Puppylessen

In onze puppyles kan je meteen van start zodra je jouw pup in huis hebt. We nemen maximaal 3 honden aan per groep. Je kan kiezen tussen maandagavond om 19u30 of om 20u30 of dinsdagnamiddag om 15u. Prijs voor 1 les kost 15 euro. Je kan ook een beurtenkaart aanschaffen. Dan kosten 10 lessen 120 euro.

Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Dit gebeurt online via dit formulier.

De opleiding en opvoeding van je pup gebeurt bij ons op maat. Het is vooral belangrijk dat je een goede band opbouwt met je hond. De puppyles is de ideale plaats om in contact te komen met andere honden en mensen, maar ook met verschillende voorwerpen en geluiden. Je pup leert met al deze zaken goed en beheerst om te gaan en speelt er ook samen met andere hondjes van zijn leeftijd.

In de lessen komen verschillende onderwerpen aan bod: zindelijkheid, socialisatie, hoe reageren als je pup iets doet wat niet mag, pup laten wennen aan zijn eigen plaats, rustig wandelen aan de lijn, voeding, verantwoord spelen met je pup, basishoudingen uit de gehoorzaamheid. 

Alles wat een pup in zijn eerste maanden bij jou leert, vergeet hij nooit meer. Nog vragen? Stel ze gerust via info@hondensportcentrum.be

Schrijf je hond in voor de puppylessen via deze link.